Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
קניידלך
אין פסח בלי קניידלך טעימים במרק!
Ingredients
מצרכים
¼1
כוס
קמח מצה
2
ביצים
½1
כוס
מים רותחים
1
כפית שטוחה
מלח
2
כפות
שמן
Instructions
אופן ההכנה
הכניס לקערה את הקמח מצה, השמן והמלח. להכניס את המים הרותחים ולערבב לבלילה אחידה ולהמתין כרבע שעה עד שהבלילה קצת מתקררת.
מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים לבלילה אחידה.
מכסים את הבלילה ומכניסים למקרר לשעה.
מרתיחים מים בסיר ומכינים מהתערובת כדורים קטנים (כמו כדורי שוקולד).
כשהמים רותחים יש להכניס את הכדורים ולבשל כ-6 דקות.
כאשר הקניידלך מתחיל להיות מוכן הוא צף. יש להוציאם עם כף רשת מהסיר.
כעת לשים במרק, ובתיאבון :-)