Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
פסטה ברוטב עגבניות
הסוד כאן הוא סוג הרוטב. מדובר ברוטב של פריניר - מיוחד לפסטה שילדים אוהבים (בחיי ככה קוראים לזה).
Ingredients
מצרכים
1
חבילה
פסטה
1
גביע
רוטב פריניר (לפסטה שילדים אוהבים)
1
בצל קצוץ
1
כפית
סוכר
1
כפית שום כתוש
1
כפית
אבקת מרק עוף
½
כוס
מים
מלח ופלפל לפי הטעם
5
כפות
פתיתי פרמזן (לא חובה)
2
כפות
שמן
Instructions
אופן ההכנה
לאחר הכנת הפסטה, לטגן את הבצל המחבת עד שקצת מזהיב.
להוריד את האש לחום בינוני ולהוסיף את רוטב הפריניר ולערבב.
לאחר כשתי דקות להוסיף את המים, אבקת מרק העוף, השום והסוכר.
כעת להמשיך לבשל אש אש נמוכה ולערבב כ-5 דקות.
לאחר מכן, להכין קערית פסטה ולמזוג עליה את הרוטב, ניתן לקשט עם פרמזן (גם מוסיף לטעם).