Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
פסטה אורז עם עוף בתיבול מיוחד
המנה הזו מתאימה גם לפסח (לאוכלי קטניות), התיבול במנה הוא מאוד מיוחד, ממש כמו במסעדה.
המתכון נראה ארוך, אך הוא בעצם ממש קל... לא להתייאש.
Ingredients
מצרכים
1
חבילה
פסטה אורז (עדיף מסולסלת או פנה)
1
בצל
4
פרוסות
חזה עוף (דק כמו להכנת שניצל)
1
כפית
מרק עוף
להכנת הרוטב
2
כפות
דבש / סילאן
2
כפות
שמן זית
½
לימון סחוט
2
כפות
קטשופ
1
כפית
סוכר
1
שן
שום כתוש
2
כפות
רוטב סויה טריאקי
½
כפית
כורכום
2
כפות
מים
Instructions
אופן ההכנה
לחתוך את החזה עוף לחתיכות קטנות ולהשרות בכל רכיב הרוטב במקרר כשעתיים.
להכין את הפסטה ולהניח בצד.
לטגן את הבצל מספר דקות ואז להוסיף את האבקת מרק.
להוסיף את החזה עוף (להשאיר קצת מהרוטב בקערה) ולהמשיך לבשל כ-5 דקות, עד שהחזה עוף משחים.
כעת להוסיף את הפסטה והרוטב בנשאר בצד ולערבב עוד כחמש דקות.
להוריד מהאש ולאכול :-)