בכלי המאפשר טבילה של המצות בשלמותן שמים את היין והחלב.
טובלים כל מצה לחצי דקה מכל צד ומניחים בצד. עורמים את המצות הרטובות אחת על השנייה ונותנים להן חמש דקות מנוחה
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת ומוסיפים את השוקולד חתוך לקוביות לסיר, מנמיכים את האש ומערבבים ומשאירים כך כשתי דקות. כעת לערבב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להטמעה מוחלטת שלה בקרם.
מכניסים את הקרם לקירור של כחצי שעה למקרר על מנת שיתייצב ויהיה ניתן לעבוד איתו.
מורחים כל מצה בקרם ומניחים אחת על השנייה. מצפים עם הקרם שנשאר את המצות ומכניסים בכלי סגור למקרר.