Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
עוגיות שוקולד עם שיבולת שועל
עוגיות טעימות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. אי אפשר להפסיק לאכול אותן!
Ingredients
מצרכים
¾
כוס
קמח
¾
כוס
שיבולת שועל
½
כוס
סוכר חום (ניתן גם סוכר לבן או חצי מכל סוג)
100
גרם
חמאה רכה
1
ביצה
3
כפיות
קקאו
קורט
מלח
80
גרם
שוקולד חלב מגורד דק בפומפייה
50
גרם
שוקולד צ'יפס
1
כפית
תמצית וניל
Instructions
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את החמאה והסוכר, ומוסיפים את הביצה.
מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (וקצת דביקה).
מכסים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
כעת בעזרת ידיים קצת רטובות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ומניחים בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מלות ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות יציבות וקצת קשות מבחוץ, אך רכות מפנים.