Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print
מרק בטטה
מרק כתומים עשיר בטעם מתקתק כמו שילדים אוהבים :-)
Ingredients
מצרכים
2
בטטות (עדיף חתוכות לקוביות)
1
גזר חתוך
1
בצל קטן חתוך
200
גרם
דלעת (לא חובה)
2
שיני שום
1
כף
אבקת מרק עוף / ירקות
1
כף
סוכר
1
שורש פטרוזיליה (לא חובה)
½
כפית
בהרט
½
כפית
כמון
2
כפות
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם.
Instructions
אופן ההכנה
לשפוך לסיר המרק את השמן זית ולהקפיץ את כל הירקות החתוכים (כולל השום) כמספר דקות על אש בינונית, ולהוסיף את אבקת המרק.
למלא את הסיר במים, כך שיכסה את כל הירקות ולהביא לרתיחה.
להוסיף את כל התבלינים ולבשל עד שכל הירקות מתרככים לגמרי.
לאחר מכן לתת למרק קצת להתקרר, ואז לרסק את כל הירקות בבלנדר.
להחזיר הכל לסיר המרק, לערבב ולבשל עוד כ-20 דקות על אש נמוכה. ניתן להוסיף מים במידה והמרק יצא סמיך מידי.
מומלץ להגשה עם חתיכות פרמזן / קרוטונים / חתיכות פטרוזיליה. ובתיאבון :-)
Notes