Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
מצות ממולאות
Ingredients
מצרכים
10
מצות
2
בצלים חתוכים דק דק
1
כפית
אבקת מרק עוף
¼
כפית
פלפל
4
תפוחי אדמה בינוניים
לציפוי המצות
2
ביצים טרופות
Instructions
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים לגמרי.
מטגנים את הבצל עם אבקת המרק מספר דקות.
להכין מתפוחי האדמה פירה.
לערבב את הבצל המטוגן עם הפירה ולמלא כל מצה בנפרד ולגלגל.
אופן הכנת המצות
מרטיבים את המצות ועוטפים אותן במגבת לכחצי שעה.
לאחר שהמצות רכות ויבשות, חוצים אותן לשתיים וממלאים כל חצי במילוי שהכנו ומגלגלים.
כעת טובלים כל מצה בביצה ומטגנים בסיר עם שמן מכל הצדדים עד להזהבה.