Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
מצה בריי
לארוחת ערב מיוחדת וקלה להכנה בפסח, אין כמו מצה בריי מתוקה או מלוחה לפי טעמכם :-)
Ingredients
מצרכים
4
ביצים
4
מצות שבורות לרבעים או יותר
½
כוס
חלב
½
כפית
מלח
2
כפות
סוכר (לא חייב אם לא אוהבים מתוק)
2
כפות
שמן זית / קצת חמאה לשימון המחבת
Instructions
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים למעט המצות לקערה גדולה, ולערבב לתערובת חידה.
להכניס את המצות השבורות ולהמשיך לערבב עד שכל המצות רטובות.
מי שאוהב שהמצות ממש רכות, מומלץ להרטיבן לפני.
לחמם את שמן הזית במחבת ולהעביר את תכולת הקערה אליה.
לבשל ולהפוך עם מרווד עד להזהבה.
ניתן להגיש עם בצל מטוגן / פרמזן.