להוסיף את אבקת מרק עוף, השום, המלח והפלפל, וכן את השמיר והפטרוזיליה, ולערבב לתערובת אחידה.
לשמן תבנית ולסדר שכבת פרוסות אחת של תפוחי אדמה.
לפזר עליה פרמזן ולשפוך מהתערובת עד שמכסה את תפוחי האדמה, ואז לסדר שוב שכבה של פרוסות תפוחי אדמה ולחזור על פיזור הפרמזן והרוטב בצורה אחידה. לחזור על הפעולות הללו עד ששמים את כל השכבות, הפרמזן והרוטב.
כעת להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ולאפות כשעה וחצי, עד שתפוחי האדמה רכים.