Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
בראוניז טעימים בטירוף
Ingredients
מצרכים
150
גרם
שוקולד מריר
50
גרם
שוקולד חלב
200
גרם
חמאה
¾
כוס
סוכר
1
כוס
קמח
4
ביצים
1
כפית
תמצית וניל
½
כוס
אגוזי המלך קצוצים (לא חובה)
Instructions
אופן הכנה
להמיס את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר עם מים חמים.
לאחר ההמסה להוסיף את הסוכר ולערב לתערובת חלקה.
להוריד מהאש ולהוסיף בעדינו ובמהירות את הביצים והקמח ולערבב במהירות (על מנת שהביצים לא יתבשלו).
להוסיף את האגוזים ותמצית הוניל ולערבב.
לשפוך את התערובת לתבנית אפייה משומנת ולאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות.
הבראוניז מוכנים כאשר הקיסם יוצא קצת לח.
לחתוך לריבועים קטנים ולהגיש עם כדור גלידת וניל.