המנה הזאת מתאימה מאוד לארוחות שישי לגיבוש המשפחה ולהכנה משותפת.
Ingredients
מצרכים
1שן שוםשיני שום
1ענףתימין
400גרםפילה בקרלמנה אחת
200גרםבצק עליםמופשר
2כפיותחרדל דיז'ון
Instructions
אופן הכנה
תנור מכוון על 200 מעלות.
מרתיחים מחבת בינתיים מתבלים את נתח הבשר צורבים אותו במהירות בכל הצדדים - גם הארוכים וגם הקצרים בקצוות. לא צריך לבשל את הבשר אלה רק לצרוב אותו. מניחים בצד כדי שיתקרר.
לאחר מכן למרוח את הבשר המתובל בחרדל (מומלץ חרדל דיז'ון).
לאחר מכן נכסה את נתח הבשר הקר בבצק עלים מרודד כשהתפר כלי מטה ולא מעלה.ונמרח את הבצק בחלמונים ונכניס אותו למקרר שוב לחמש דקות.
נחרוץ חריצים לא עמוקים בעזרת סכין קטנה בחלקו העליון של הבצק ונכניס אותו לתנור בין 30-40 דקות. נותנים למאפה לנוח כעשר דקות לפני שפורסים אותו.