5
(5)
קניידלך
אין פסח בלי קניידלך טעימים במרק!
Ingredients
מצרכים
- ¼1 כוס קמח מצה
- 2 ביצים
- ½1 כוס מים רותחים
- 1 כפית שטוחה מלח
- 2 כפות שמן
Instructions
אופן ההכנה
- הכניס לקערה את הקמח מצה, השמן והמלח. להכניס את המים הרותחים ולערבב לבלילה אחידה ולהמתין כרבע שעה עד שהבלילה קצת מתקררת.
- מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים לבלילה אחידה.
- מכסים את הבלילה ומכניסים למקרר לשעה.
- מרתיחים מים בסיר ומכינים מהתערובת כדורים קטנים (כמו כדורי שוקולד).כשהמים רותחים יש להכניס את הכדורים ולבשל כ-6 דקות.
- כאשר הקניידלך מתחיל להיות מוכן הוא צף. יש להוציאם עם כף רשת מהסיר.
- כעת לשים במרק, ובתיאבון 🙂
האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור