5
(5)

קניידלך

אין פסח בלי קניידלך טעימים במרק!

Ingredients

מצרכים

  • ¼1 כוס קמח מצה
  • 2 ביצים
  • ½1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות שמן

Instructions

אופן ההכנה

  • הכניס לקערה את הקמח מצה, השמן והמלח. להכניס את המים הרותחים ולערבב לבלילה אחידה ולהמתין כרבע שעה עד שהבלילה קצת מתקררת.
  • מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים לבלילה אחידה.
  • מכסים את הבלילה ומכניסים למקרר לשעה.
  • מרתיחים מים בסיר ומכינים מהתערובת כדורים קטנים (כמו כדורי שוקולד).
    כשהמים רותחים יש להכניס את הכדורים ולבשל כ-6 דקות.
  • כאשר הקניידלך מתחיל להיות מוכן הוא צף. יש להוציאם עם כף רשת מהסיר.
  • כעת לשים במרק, ובתיאבון 🙂

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה