5
(5)
מצות ממולאות
Ingredients
מצרכים
- 10 מצות
- 2 בצלים חתוכים דק דק
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- ¼ כפית פלפל
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
לציפוי המצות
- 2 ביצים טרופות
Instructions
אופן ההכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים לגמרי.
- מטגנים את הבצל עם אבקת המרק מספר דקות.
- להכין מתפוחי האדמה פירה.
- לערבב את הבצל המטוגן עם הפירה ולמלא כל מצה בנפרד ולגלגל.
אופן הכנת המצות
- מרטיבים את המצות ועוטפים אותן במגבת לכחצי שעה.
- לאחר שהמצות רכות ויבשות, חוצים אותן לשתיים וממלאים כל חצי במילוי שהכנו ומגלגלים.
- כעת טובלים כל מצה בביצה ומטגנים בסיר עם שמן מכל הצדדים עד להזהבה.
האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור