5
(5)

מצות ממולאות

Ingredients

מצרכים

  • 10 מצות
  • 2 בצלים חתוכים דק דק
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ¼ כפית פלפל
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים

לציפוי המצות

  • 2 ביצים טרופות

Instructions

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים לגמרי.
  • מטגנים את הבצל עם אבקת המרק מספר דקות.
  • להכין מתפוחי האדמה פירה.
  • לערבב את הבצל המטוגן עם הפירה ולמלא כל מצה בנפרד ולגלגל.

אופן הכנת המצות

  • מרטיבים את המצות ועוטפים אותן במגבת לכחצי שעה.
  • לאחר שהמצות רכות ויבשות, חוצים אותן לשתיים וממלאים כל חצי במילוי שהכנו ומגלגלים.
  • כעת טובלים כל מצה בביצה ומטגנים בסיר עם שמן מכל הצדדים עד להזהבה.

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה