5
(5)
פסטה ברוטב עגבניות
הסוד כאן הוא סוג הרוטב. מדובר ברוטב של פריניר - מיוחד לפסטה שילדים אוהבים (בחיי ככה קוראים לזה).
Ingredients
מצרכים
- 1 חבילה פסטה
- 1 גביע רוטב פריניר (לפסטה שילדים אוהבים)
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- ½ כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 5 כפות פתיתי פרמזן (לא חובה)
- 2 כפות שמן
Instructions
אופן ההכנה
- לאחר הכנת הפסטה, לטגן את הבצל המחבת עד שקצת מזהיב.
- להוריד את האש לחום בינוני ולהוסיף את רוטב הפריניר ולערבב.
- לאחר כשתי דקות להוסיף את המים, אבקת מרק העוף, השום והסוכר.
- כעת להמשיך לבשל אש אש נמוכה ולערבב כ-5 דקות.
- לאחר מכן, להכין קערית פסטה ולמזוג עליה את הרוטב, ניתן לקשט עם פרמזן (גם מוסיף לטעם).
האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור