5
(5)

פסטה ברוטב עגבניות

הסוד כאן הוא סוג הרוטב. מדובר ברוטב של פריניר - מיוחד לפסטה שילדים אוהבים (בחיי ככה קוראים לזה).

Ingredients

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה
  • 1 גביע רוטב פריניר (לפסטה שילדים אוהבים)
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כוס מים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 5 כפות פתיתי פרמזן (לא חובה)
  • 2 כפות שמן

Instructions

אופן ההכנה

  • לאחר הכנת הפסטה, לטגן את הבצל המחבת עד שקצת מזהיב.
  • להוריד את האש לחום בינוני ולהוסיף את רוטב הפריניר ולערבב.
  • לאחר כשתי דקות להוסיף את המים, אבקת מרק העוף, השום והסוכר.
  • כעת להמשיך לבשל אש אש נמוכה ולערבב כ-5 דקות.
  • לאחר מכן, להכין קערית פסטה ולמזוג עליה את הרוטב, ניתן לקשט עם פרמזן (גם מוסיף לטעם).

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה