5
(5)

עוגיות שוקולד עם שיבולת שועל

עוגיות טעימות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. אי אפשר להפסיק לאכול אותן!

Ingredients

מצרכים

  • ¾ כוס קמח
  • ¾ כוס שיבולת שועל
  • ½ כוס סוכר חום (ניתן גם סוכר לבן או חצי מכל סוג)
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה
  • 3 כפיות קקאו
  • קורט מלח
  • 80 גרם שוקולד חלב מגורד דק בפומפייה
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס
  • 1 כפית תמצית וניל

Instructions

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את החמאה והסוכר, ומוסיפים את הביצה.
  • מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (וקצת דביקה).
  • מכסים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
  • כעת בעזרת ידיים קצת רטובות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ומניחים בתבנית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מלות ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות יציבות וקצת קשות מבחוץ, אך רכות מפנים.

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

תגובה אחת
  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    ממש טעים

השארת תגובה