5
(2)

ביף וולינגטון

המנה הזאת מתאימה מאוד לארוחות שישי לגיבוש המשפחה ולהכנה משותפת.

Ingredients

מצרכים

  • 1 שן שום שיני שום
  • 1 ענף תימין
  • 400 גרם פילה בקר למנה אחת
  • 200 גרם בצק עלים מופשר
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון

Instructions

אופן הכנה

  • תנור מכוון על 200 מעלות.
  • מרתיחים מחבת בינתיים מתבלים את נתח הבשר צורבים אותו במהירות בכל הצדדים - גם הארוכים וגם הקצרים בקצוות. לא צריך לבשל את הבשר אלה רק לצרוב אותו. מניחים בצד כדי שיתקרר.
  • לאחר מכן למרוח את הבשר המתובל בחרדל (מומלץ חרדל דיז'ון).
  • לאחר מכן נכסה את נתח הבשר הקר בבצק עלים מרודד כשהתפר כלי מטה ולא מעלה.
    ונמרח את הבצק בחלמונים ונכניס אותו למקרר שוב לחמש דקות.
  • נחרוץ חריצים לא עמוקים בעזרת סכין קטנה בחלקו העליון של הבצק ונכניס אותו לתנור בין 30-40 דקות. נותנים למאפה לנוח כעשר דקות לפני שפורסים אותו.
  • וכל מה שנשאר הוא להנות מהביף וולינגטון.

Notes

ביף וולינגטון

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה