5
(2)
ביף וולינגטון
המנה הזאת מתאימה מאוד לארוחות שישי לגיבוש המשפחה ולהכנה משותפת.
Ingredients
מצרכים
- 1 שן שום שיני שום
- 1 ענף תימין
- 400 גרם פילה בקר למנה אחת
- 200 גרם בצק עלים מופשר
- 2 כפיות חרדל דיז'ון
Instructions
אופן הכנה
- תנור מכוון על 200 מעלות.
- מרתיחים מחבת בינתיים מתבלים את נתח הבשר צורבים אותו במהירות בכל הצדדים - גם הארוכים וגם הקצרים בקצוות. לא צריך לבשל את הבשר אלה רק לצרוב אותו. מניחים בצד כדי שיתקרר.
- לאחר מכן למרוח את הבשר המתובל בחרדל (מומלץ חרדל דיז'ון).
- לאחר מכן נכסה את נתח הבשר הקר בבצק עלים מרודד כשהתפר כלי מטה ולא מעלה.ונמרח את הבצק בחלמונים ונכניס אותו למקרר שוב לחמש דקות.
- נחרוץ חריצים לא עמוקים בעזרת סכין קטנה בחלקו העליון של הבצק ונכניס אותו לתנור בין 30-40 דקות. נותנים למאפה לנוח כעשר דקות לפני שפורסים אותו.
- וכל מה שנשאר הוא להנות מהביף וולינגטון.
Notes

האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור