5
(4)

מצה בריי

לארוחת ערב מיוחדת וקלה להכנה בפסח, אין כמו מצה בריי מתוקה או מלוחה לפי טעמכם 🙂

Ingredients

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 4 מצות שבורות לרבעים או יותר
  • ½ כוס חלב
  • ½ כפית מלח
  • 2 כפות סוכר (לא חייב אם לא אוהבים מתוק)
  • 2 כפות שמן זית / קצת חמאה לשימון המחבת

Instructions

אופן ההכנה

  • להכניס את כל המצרכים למעט המצות לקערה גדולה, ולערבב לתערובת חידה.
  • להכניס את המצות השבורות ולהמשיך לערבב עד שכל המצות רטובות.
  • מי שאוהב שהמצות ממש רכות, מומלץ להרטיבן לפני.
  • לחמם את שמן הזית במחבת ולהעביר את תכולת הקערה אליה.
  • לבשל ולהפוך עם מרווד עד להזהבה.
  • ניתן להגיש עם בצל מטוגן / פרמזן.

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה