5
(4)
מצה בריי
לארוחת ערב מיוחדת וקלה להכנה בפסח, אין כמו מצה בריי מתוקה או מלוחה לפי טעמכם 🙂
Ingredients
מצרכים
- 4 ביצים
- 4 מצות שבורות לרבעים או יותר
- ½ כוס חלב
- ½ כפית מלח
- 2 כפות סוכר (לא חייב אם לא אוהבים מתוק)
- 2 כפות שמן זית / קצת חמאה לשימון המחבת
Instructions
אופן ההכנה
- להכניס את כל המצרכים למעט המצות לקערה גדולה, ולערבב לתערובת חידה.
- להכניס את המצות השבורות ולהמשיך לערבב עד שכל המצות רטובות.
- מי שאוהב שהמצות ממש רכות, מומלץ להרטיבן לפני.
- לחמם את שמן הזית במחבת ולהעביר את תכולת הקערה אליה.
- לבשל ולהפוך עם מרווד עד להזהבה.
- ניתן להגיש עם בצל מטוגן / פרמזן.
האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור