5
(5)
עוגיות שוקולד עם שיבולת שועל
עוגיות טעימות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. אי אפשר להפסיק לאכול אותן!
Ingredients
מצרכים
- ¾ כוס קמח
- ¾ כוס שיבולת שועל
- ½ כוס סוכר חום (ניתן גם סוכר לבן או חצי מכל סוג)
- 100 גרם חמאה רכה
- 1 ביצה
- 3 כפיות קקאו
- קורט מלח
- 80 גרם שוקולד חלב מגורד דק בפומפייה
- 50 גרם שוקולד צ'יפס
- 1 כפית תמצית וניל
Instructions
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את החמאה והסוכר, ומוסיפים את הביצה.
- מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (וקצת דביקה).
- מכסים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
- כעת בעזרת ידיים קצת רטובות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ומניחים בתבנית.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מלות ואופים כ-10 דקות עד שהעוגיות יציבות וקצת קשות מבחוץ, אך רכות מפנים.
האם אהבת את המתכון?
לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור
ממש טעים