5
(5)

לחמניות פסח טעימות

לחמניות פסח פריכות וטעימות, מתאימות לארוחת בוקר וערב, או סתם כנשנוש במהלך היום:-)

Ingredients

מצרכים

  • 2 כוס קמח מצה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½ כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כפית מלח

Instructions

אופן ההכנה

  • תחילה לערבב בקערה את הקמח מצה, סוכר ומלח.
  • מרתיחים בסיר את המים והשמן
  • לאחר ההרתחה, יש להוסיף את הקמח מצה ומיד להוריד מהאש.
  • לתת לתערובת להתקרר.
  • להוסיף בהדרגה את 4 הביצים.
  • ליצור כדורים מהתערובת (ניתן להרטיב את הידיים עם מעט שמן לפני).
  • לאפות כשעה בתנור בחום של 180 מעלות.

Notes

לחמניות פסח

האם אהבת את המתכון?

לדירוג לחץ על הכוכבים ועל אישור

השארת תגובה